Ik doe het niet alleen, we doen het samen!

Ik ben opgegroeid met ‘grafische roots’ en werd al snel geïnspireerd door beeld. Als kleine jongen ontwikkelde ik mijn grote passie en verzamelde veel magazines, brochures en boeken van voornamelijk outdoor-sporten, terreinwagens en indrukwekkende landschappen.

Na mijn opleiding Multimedia bleef deze interesse onverminderd groot en – als vanzelfsprekend – kocht ik van mijn spaargeld een mooie digitale spiegelreflexcamera. Ik kwam nu ook zelf op die mooie locaties, die ik vroeger in de bladen bewonderde. Ik fotografeerde vrij werk, maar ook  ‘on stage’ bij dj’s, schoot portretten van BNN’ers of maakte luchtfoto’s vanuit een helikopter.

Inmiddels ben ik alweer 15 jaar fulltime werkzaam als fotograaf en videograaf en noem mijzelf dan ook wel ‘beeldmaker’. Ik volg alle ontwikkelingen en innovaties op de voet en ga ook graag met mijn drone op pad voor mooie beelden van bovenaf.

Wat ik voornamelijk vast leg zijn portretten, food-fotografie, bedrijfsfilms, productvideo’s en reclame/- lifestyle fotografie.
Belangrijk is wel: Een mooi beeld maak je samen, dus heb jij een idee dan denk ik graag met je mee!